Schietkampioenschappen 2023

Beerse schietkampioenschappen

Op zondag 17 september mochten de Beerse inwoners, jong én oud, kennis maken met de schietsport. Daarvoor werden op het gildeterrein Crotos de ā€¯Beerse schietkampioenschappenā€¯ gehouden. Jong en oud mocht met een echt geweer schieten op de klos, en op de wip.

Het was een spannende zondagmiddag. Vier teams (viertallen) streden om de titel Beerse schietkampioen. Ook individueel kon men de titel Beerse schietkampioen op zijn naam schrijven.

Bij de jeugd is Mart Goossens kampioen geworden. Opa Leo en opa Stef zijn trots op hun kleinzoon. Bij de senioren is Tiny Strik kampioen geworden. 

                                                        

                       

Bij de viertallen zijn de Musketiers kampioen geworden. Het team bestaat uit Toine Vos, Tiny Strik, Peter Hendrix en Marco Vos. Toen zij 16 jaar waren, behaalden ze ook de eerste plaats bij het gildeschieten, toen nog op het schietterrein, gelegen aan d'n Haan. Nu, precies 45 jaar later, zijn ze 61 jaar en wéér behaalden ze de eerste plaats. Een unieke prestatie waar ze zeker trots op mogen zijn. Natuurlijk gaan zij volgend jaar de beker weer verdedigen.

                                           

                                                        

De schietcommissie kijk terug op een zeer geslaagde, maar vooral ook gezellige middag. Kijk voor meer foto's in onze fotogalerij.


Zin om ook een keer te komen schieten?

Heb jij nu ook zin om een keer gewoon, gezellig een avondje te komen schieten? Elke maandagavond staat de koffie klaar, 20.00 uur in gildehuis Crotos. Je bent van harte welkom!