Standaardruiter Richard met zijn paard Timo

Het St. Anthoniusgilde heeft weer een standaardruiter!
 
Richard van Overbeek is de nieuwe standaardruiter van het St. Anthoniusgilde.
Samen met zijn Belgische paard Timo gaat hij in het vervolg het gilde voor bij alle gildedagen, bij het Koningschieten en bij het Gemeentekoningschieten.
 
                                                 Afbeelding invoegen

Zondag 12 juni 2022 maakten Richard en Timo voor de eerste keer hun opwachting. Het gilde nam deel aan de gildedag in Sambeek waar in totaal 39 gildes acte de presence gaven. En ze deden het geweldig! Richard, die duidelijk liet zien dat hij de volledige controle over, en alle vertrouwen heeft in zijn paard. En Timo, die de rust zelve was. Het was een lust voor het oog om te zien, en een hele aanwinst voor het gilde. Het gilde is dan ook erg verheugd dat ze Richard en Timo welkom mochten heten. En Timo vond er zelfs al een vriendinnetje..!
 
  Afbeelding invoegen
 
Zondag 19 juni 2022 was het voor Richard en Timo de eerste thuiswedstrijd. Bij het jaarlijkse Koningschieten gingen ze het gilde voor toen ze het Koningspaar, Tonny en Conny Claassen, thuis ophaalden en gezamenlijk naar de kerk togen. Vervolgens werd een groepsfoto bij het voormalige gemeentehuis gemaakt, waarna de tocht voortgezet werd naar het Burg. van den Braakplein, waar de activiteiten gepland waren.
 
  Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 
Richard en Timo, het gilde verwelkomt jullie van harte en wenst jullie heel veel succes en plezier!
 
Kijk voor meer informatie en voor foto's in de Fotogalerij.